AMICAL / UTA - NK Rogaska 6-0

/media/stiri/0/4/624/big/36425e14-dd20-472b-83a4-62a4c3abd4b5.jpg

Astăzi e rândul celui de-al doilea meci de pregătire din cadrul cantonamentului pe care UTA îl susține în stațiunea slovenă Rogla. Roș-albii sunt față în față cu NK Rogaska (Slovenia, liga secundă). 

Antrenorul Laszlo Balint a optat pentru următoarea formulă de start: Iacob - Tomozei, Melinte, Șeroni, Stancu - Hrezdac, Pușcaș - Khalaila, Rus, Oroian - Buhăcianu. Pe bancă sunt Bolboașă, Opric - Ilie, Ivan, Deta, Salka, Vulturar, Lorenzi, Isac, Ursu, Bustea, Miculescu. 

Adversarii, antrenați de Damijan Romih, îi au în teren pe: Vunderla - Mocic, Zorko, Muzaferovic, Romih, Krsnik, Vovk, Kuhar, Petrovic,Torra, Janzek. Pentru Rogaska e ultimul meci de pregătire, săptămâna viitoare începe campionatul!

* A început meciul, temperatura e ideală pentru joc. 

* Rus l-a lansat în stânga pe Oroian, acesta a întors pentru Pușcaș, care l-a deschis pe Stancu, centrare pentru Rus blocată de apărarea slovenilor (2).

* UTA deschide scorul! Deschis de Tomozei, Rus a scăpat prin dreapta și a înscris pe lângă portar, 1-0 (4)! 

* Lovitură de colț de pe dreapta Stancu pentru Buhăcianu la bara a doua, care pune piciorul, dar mingea îl nimerește pe... Șeroni, aflat în fața liniei porții (8).

* Un corner al adversarilor e respins de Stancu până la Romih, care trage în transversală (9). 

* Stancu îl găsește pe Buhăcianu în suprafața de poartă la 7 metri, dar atacantului nu-i iese preluarea (10).

* Buhăcianu sprintează în stânga, pas la Khalaila, reluarea e trimisă în lovitură de colț (12). De acolo, lovitura de cap a lui Șeroni trece pe lângă poartă. 

* Un nou corner pentru UTA, Oroian centrează de pe stânga, ”capul” lui Șeroni trece razant peste transversală (15).

* Portarul Vunderla culege o minge din picioarele lui Buhăcianu (17). 

* Cipri Rus pasează din centru pe stânga la Buhacianu, care pătrunde, face un dribling și șutează puțin pe lângă vinclu (22).

* Contră a trupei din Rogaska, Petrovici ajunge în poziție de șut în stânga suprafeței de pedeapsă, mingea merge pe lângă (23).

* O fază pornită din careul arădean ridică scorul la 2-0 pentru UTA: Melinte trimite pe jos spre centru, Khalaila sare peste minge, continuă Buhăcianu, care face un un-doi cu Rus, apoi îl execută pe goalkeeperul sloven, 2-0 (27). 

* UTA continuă atacurile, băieții lui Balint au mai avut două lovituri de colț rămase fără rezultat (34).

* Khalaila încearcă poarta de la 30 de metri cu stângul, mingea trece puțin peste bara transversală (36).

* Buhăcianu cade în careu după un corner, dar arbitrul îi face semn să se ridice (42).

* Rus centrează de pe stânga pentru Buhăcianu, care recentrează pentru Khalaila, mijlocașul e surprins în offside. A fost ultima fază a reprizei (45). 

Schimbări la pauză, au ieșit Iacob, Stancu și Rus, au intrat Bolboașă, Deta și Miculescu (46).

* La al doilea atac al actului secund! Buhăcianu a pătruns prin dreapta și a tras pe jos, la colțul lung, 3-0 pentru UTA (47)! 

* Miculescu recuperează o minge pe care i-o trimite lui Buhăcianu, mai departe pentru Khalaila, centrare în careu pentru Oroian, reluarea ocolește cu câțiva centimetri cadrul porții (49).

* Tomozei centrează bine de pe dreapta la Oroian, mijlocașul reia cu pământul, mingea sare peste bară (51).

* Vovk scapă în dreapta pe contraatac, e talonat de Șeroni, a cerut penalty, însă arbitrul face semn că intervenția utistului a fost curată (58)

* Kuhar trage puternic la semiînălțime, ratând de puțin cadrul porții (59). 

* Intră Ilie, Isac și Ivan , ies Melinte, Hrezdac și Tomozei (63).

* GOL UTA! Ilie verticalizează în zonă centrală, Miculescu prelungește pentru Khalaila, care, singur cu portarul, face 4-0 (65).

* Înscrie și Isac! Mijlocașul recuperează la 25 de metri, pătrunde în suprafața de pedeapsă, de unde îl execută pe goalkeeperul sloven, 5-0 (66).

* Un atac al slovenilor e respins de Ivan, care-l pune în cursă pe Miculescu, un-doi cu Buhăcianu, ultimul trage sub bară, de unde portarul reuștește să respingă în lovitură de colț. Șeroni pune latul la centrare, mingea merge peste poartă (70).

* Intră Salka, Vulturar, Lorenzi, Ursu și Bustea, ies Șeroni, Buhăcianu, Pușcaș, Khalaila și Oroian (72). 

* Debutează și Opric, care intră în locul lui Bolboașă (75).

* Gol superb înscris de Lorenzi, mijlocașul recuperează la centru, înșiră trei adversari și trimite pe lângă portar din marginea careului mare, 6-0 (80)!

* Ursu trage violent de la 23 de metri în transversală (83).

* Opric are o intervenție bună, respinge cu piciorul din careul mic după ce un jucător advers ajunge singur cu el (86).

Fluier final, UTA se impune cu 6-0. Miercuri, 24 iulie, arădenii întâlnesc formația saudită Al Fateh, care a susținut în această dimineață un antrenament chiar lângă terenul unde s-a disputat întâlnirea cu Rogaska.

 

Galerie foto

Ultimele stiri

02:00, 16-05-2021,    Meciul urmator

VS

16-05-2021 14:00

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri