Erico da Silva a devenit jucătorul UTA-ei

/media/stiri/0/4/965/big/erico.jpg

Continuă campania de achiziții a UTA-ei pentru noul sezon al Ligii I. Astăzi, conducerea clubului a ajuns la un acord cu apărătorul brazilian Erico da Silva, care a semnat cu UTA. 

”E un fundaș central care, cred eu, nu mai are nevoie de prezentare. Are mare experiență atât la nivelul primei ligi cât și la nivelul Cupelor Europene. În ultimele trei sezoane a evoluat în Europa League pentru două echipe diferite. Va ajuta echipa”, anticipează Bogdan Apostu, intermediarul transferului. 

Erico Constantino da Silva e născut pe 20 iulie 1989 la Juazeiro. A făcut junioratul la Botafogo, iar în țara natală a mai jucat la Rio Branco, Palmeiras, Guarantigueta. În 2012 a avut prima experiență în România, când a jucat pentru Universitatea Cluj Napoca, apoi a trecut la Pandurii Târgu Jiu, pe care a reprezentat-o inclusiv în Europa League. A mai bifat o experiență la Beitar Ierusalim (Israel), după care a petrecut două sezoane la Astra Giurgiu, și aici bifând experiențe în Europa League. Sezonul trecut a jucat pentru Sabail FK, din Azerbaidjan, cu care, de asemenea, a respirat ”aer” european. 

”Sunt fericit că am ajuns aici. Știu ce înseamnă UTA, o echipă de tradiție, sper să o pot ajuta și să ajungem la nivelul pe care ni-l dorim noi, echipa și staff-ul”, e mesajul proaspătului utist Erico da Silva, pe care antrenorul Laszlo Balint l-a caracterizat astfel: ”Mă bucur mult că am reușit să îl convingem pe Erico să ni se alăture, aveam nevoie de un jucător cu experiența și calitatea lui. Avem nevoie de concurență, echilibru și stabilitate în compartimentul defensiv”

Galerie foto

Ultimele stiri

02:00, 16-05-2021,    Meciul urmator

VS

16-05-2021 14:00

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri