Final Elore Bekescsaba - UTA / Roș-albii efectuează și un antrenament

/media/stiri/0/4/730/big/WhatsApp_Image_2019-10-11_at_15.02.19.jpg

La ora 15:00 e programat startul meciului amical dintre Elore Bekescsaba și UTA Arad.

Antrenorul Laszlo Balint a ales următorul primunsprezece: Iacob - A. Rus, Ilie, Șeroni, Tomozei - Oroian, Moise, Lorenzi, Ursu - C. Rus, Buhăcianu. Pe bancă sunt: Bolboașă - Melinte, Salka, Deta, Hrezdac, Vulturar și Gavrilă. 

La gazde joacă Ribanszki – Szalai, Nagy, Farkas, Meszaros, Varadi, Kovacs, Nikola, Maris, Olasz, Farago. Pe bancă iau loc: Uram – Toth, Burai, Karoly, Hursan, Greczi, Babinyecz. Antrenor: Schindler Szabolcs.

Meciul poate fi văzut în format LiveVideo aici: https://www.youtube.com/watch?v=oRW7DxHjggA

Update

Întâlnirea de la Bekescsaba a luat sfârșit după 45 de minute, scor 0-0. La jumătatea reprizei, Valentin Buhăcianu a fost eliminat, astlfel că, pentru următoarele 45 de minute, Laszlo Balint va conduce un antrenament.”A fost decizia mea să renunț la repriza secundă. Am venit aici să fac un antrenament complet, nu să joace 10-15 minute jucătorii de bază. Vali Buhăcianu a fost eliminat pentru că ar fi scuipat la un meleu, ceea ce sub nicio formă nu e adevărat. Acest lucru, plus faptul că Moise a ieșit accidentat după o intrare tare, a adus nervozitate în rândurile noastre, așa că, pentru a evita orice alte probleme, am preferat să  optăm pentru un antrenament”, a explicat antrenorul principal al roș-albilor.

Galerie foto

Ultimele stiri

02:00, 16-05-2021,    Meciul urmator

VS

16-05-2021 14:00

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri