Horațiu Moldovan, cel mai proaspăt transfer al UTA-ei

/media/stiri/0/4/966/big/moldovan.jpg

Al doilea transfer anunțat astăzi de conducerea clubului UTA este cel al goalkeeperului Horațiu Moldovan. Născut pe 20 ianuarie 1998, la Cluj Napoca, tânărul portar are în CV echipele CFR Cluj, FC Hermannstadt, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Ripensia Timișoara și Sepsi Sfântu Gheorghe. ”Știe deja ce înseamnă Liga I, le va face concurență celorlalți portari. Reprezintă o opțiune și pentru regula Under 21”, a menționat Bogdan Apostu.

”Sunt fericit că am ajuns la o echipă de tradiția UTA-ei, cu suporteri care n-au nevoie de prezentare. I-am simțit pe pielea mea în retur (n.n. în meciul UTA - Ripensia 3-0, din 29 februarie), UTA parcă juca în 12 jucători. UTA a fost de departe cea mai bună echipă din Liga a II-a, sperăm să fie și la Liga I. Sunt conștient că am concurență foarte mare, o să îmi aștept rândul, iar când primesc șansa, sper să profit de ea”, a punctat Horațiu Moldovan. 

”Am căutat o variantă care să ne asigure o opțiune și pentru o poziție de jucător Under 21. Are experiență destul de bună la Liga a II-a și e familiarizat cu atmosfera din prima ligă după perioada petrecut[ la Sfântu Gheorghe”, a conchis antrenorul Laszlo Balint. 

Bun venit la UTA! 

Galerie foto

Ultimele stiri

02:00, 16-05-2021,    Meciul urmator

VS

16-05-2021 14:00

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri