Livetext / Meci amical CFR Cluj - UTA 2-0

/media/stiri/0/5/41/big/cfr_uta_4.jpg

La ora 15:00, UTA dispută un meci amical pe terenul celor de la CFR Cluj. 

Antrenorul Laszlo Balint începe cu: Balauru  - Pleaşcă, Melinte, Benga, Simo  - Miculescu, Roşu, Albu, Rusu - Morar, Rus

La gazde, Dan Petrescu îi are în teren pe: Sandomierski  - Susic, Vinicius, Ciobotariu, Latovlevici - Păun, Hoban, Djokovic - Chipciu, Debeljuh, Carnat.  

* După un debut echilibrat de meci, CFR a expediat un prim şut spre poarta lui Balauru, prin Păun, mingea s-a dus pe lângă 5).  

* Debeljuh a găsit un culoar bun de şut, Balauru a respins în corner (10).

* Benga l-a faultat pe Debeljuh la 22 de metri, mingea trimisă puternic de Chipciu din lovitură liberă a izbit transversala arădeană (14).

* Lovitură de colț pentru UTA de pe dreapta, Benga reia cu capul peste colțul lung din 7 metri dreapta  (22).

* Balauru prinde un şut de la 30 de metri, apoi Roşu e avertizat (25).

* Rusu a executat bine o lovitură de colț obținută de Miculescu, mingea ajunge la Morar, centrare pentru Rus, a cărui lovitură de cap din plonjon ocolește cu puțin poarta Clujului (27).

* După două driblinguri, Păun a tras peste poarta roș-albilor de la 18 metri (28).

* O combinație bună la care au participat Rusu și Rus a fost finalizată de Albu cu șut peste poartă (35).

* După lovituri de colț succesive, Melinte primește în poziție bună, șutul a fost deviat într-un nou corner. A executat Morar pentru devierea lui Rus, care s-a dus puțin pe lângă bară (42).

* Finalul reprizei e pe contre, CFR s-a apropiat de buturile arădene și a obținut un corner blocat de roș-albi. Pleașcă a plecat pe contraatac și a obținut, la rându-i, un nou corner, mingea a fost respinsă din fața lui Benga (44). 

Pauză (45).

* Gyuszi Balint face modificări la pauză, ies Pleașcă, Rusu, Miculescu, Rus și Morar, intră Tomozei, Oroian, Tescan, Ursu și Buhăcianu. În poartă, Balauru îi lasă locul lui Moldovan.

* A început partea a doua (46).

* CFR deschide scorul la primul atac periculos, Păun a trecut de Simo și a tras din unghi direct în vinclu, 1-0 (46).

* Ursu încearcă poarta de la 25 de metri, mingea merge mult peste transversală (50). 

* UTA a dorit să reacționeze după gol, aspect care s-a regăsit într-o posesie mai bună în ultimele minute. Încă o schimbare, Isac a intrat în locul lui Roșu (55).

* Iese Oroian, debutează pentru UTA Popescu (63). 

* Simo bate bine un corner, Buhăcianu reia din 5 metri peste transversală (64).

* Tomozei a obținut o lovitură liberă de la 25 de metri lateral stânga, Tescan a așezat pentru șutul bun al lui Simo, care s-a dus peste poartă (66). 

* Moldovan a oprit o contră a CFR-ului, apoi Melinte a verticalizat foarte bine pentru Tescan, șutul a ocolit cadrul porții, dar se ridicase oricum off-side (71).

* Același Moldovan are o intervenție bună la o fază lucrată a gazdelor pe care Rondon a finalizat-o cu o lovitură de cap (72).

* Momentul bun al CFR-ului e concretizat cu golul al doilea: Rondon l-a surprins pe Moldovan cu un lob și mingea a intrat în plasă cu tot efortul lui Benga, 2-0 (73).

* UTA a răspuns prin Ursu, care a obținut o lovitură de colț. Tot el a executat, dar portarul a fost pe fază și a reținut (75).

* Simo a obținut o lovitură liberă la 25 de metri lateral stânga, au urcat și fundașii centrali ai UTA-ei în careu, dar execuția lui Ursu a rămas fără rezultat (82).

* O centrare bună a lui Buhăcianu a fost respinsă de Cestor în corner (89).

* UTA termină meciul în atac, însă defensiva CFR-ului a rezistat și s-a încheiat 2-0.

Fluier final (90).

Galerie foto

Ultimele stiri

02:00, 16-05-2021,    Meciul urmator

VS

16-05-2021 14:00

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri