Mâine, FC Hermannstadt – UTA: ”Avem încredere că putem face un joc bun și un rezultat pe măsură”

UTA revine în campionat la Mediaș, acolo unde s-a relocat în urmă cu puțin timp FC Hermannstadt, trupă aflată pe locul 7 în stagiunea curentă a Ligii I.

”Suntem în fața unei deplasări extrem de dificile. Hermannstadt e o echipă solidă, foarte bine articulată, cu jucători cu experiență, echilibrată în toate compartimentele. Însă am încredere că, în ciuda problemelor de efectiv cu care ne confruntăm, putem face un joc bun și să scoatem un rezultat pe măsură. Am căzut de acord cu băieții că lucrurile stau la îndemâna noastră, și noi avem în componență jucători de valoare. Cred că aveastă pauză ne-a prins bine. Avem nevoie să cunoaștem progres pe fiecare palier, mai ales pe partea de grup. Am suferit aici și nu ne-au ajutat nici rezultatele să avem această stare de spirit în vestiar. Am foarte mare încredere în toată lumea din vestiar, avem toate abilitățile să facem un joc bun și să reușim un rezultat bun”, a punctat antrenorul Laszlo Balint, a cărui conferință completă organizată înaintea jocului poate fi vizionată în fișierul video de mai sus. .

”Întâlnim o formație puternică, redutabilă mai ales pe teren propriu. Avem câțiva jucători lipsă, însă avem încredere în noi, cei care vom intra în teren, că vom reuși să luăm cele trei puncte. Suntem o echipă nouă, nu am avut timp să ne cunoaștem foarte mult înainte să înceapă sezonul, dar trebuie să compensăm prin inteligență lipsa timpului necesar pentru crearea unei echipe puternice. Adversarii noștri au un joc direct, te supun la treabă, dar suntem pregătiți și știm ce avem de făcut. Venim după două meciuri în care nu am luat gol, e important să ținem această linie. Vrem să facem un meci foarte bun”, a precizat și apărătorul Alex Benga.

FC Hermannstadt – UTA începe la ora 18:45 și se vede pe Look, Telekom și Digi Sport.

Arbitri: Horia Mladinovici (București) – Ciprian Danșa (Oradea), Mihai Marica (Bistrița Năsăud). Rezervă: Marius Omuț (Satu Mare). Observator: Mircea Salomir (Cluj Napoca).  

Galerie foto

Ultimele stiri

02:00, 16-05-2021,    Meciul urmator

VS

16-05-2021 14:00

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri