Mâine, UTA – Clinceni / ”Vrem primul succes pe teren propriu!”

/media/stiri/0/5/36/big/uta_clinceni.jpg

Runda trecută a adus prima mare bucurie stagională pentru UTA, învingătoare pe terenul lui Dinamo București. Mâine seară, roș-albii își doresc enorm să lege rezultatul din Capitală cu o victorie în fața unei echipe din Clinceni care a pierdut doar în runda inaugurală, în fața CFR-ului din Cluj.

”Am încercat să nu trăim în euforie după victoria de la Dinamo, pentru că este foarte important să dăm valoare rezultatului obținut în București asigurându-ne succesul în meciul cu Clinceni. Știm foarte bine că ne așteaptă un meci extrem de dificil, de o cu totul altă factură. Va trebui să avem abilitatea de a construi cu răbdare, Clinceniul e o echipă foarte bine organizată, nu degeaba în ultimele trei etape nu a primit gol. E și o echipă disciplinată, care știe foarte bine să joace la rezultat, tocmai de aceea este foarte important să avem luciditate, să ne păstrăm nivelul de atitudine și determinare și să găsim cele mai bune soluții în jumătatea adversă, să accelerăm momentele de atac pozițional”, a subliniat antrenorul Laszlo Balint.

”Și mai am o dorință, nu de ieri, de azi, vreau să fim mult mai eficienți în atac. Consider că ne-am învățat lecția după ultima etapă de acasă, când am avut anumite probleme. Consider că le-am identificat și le-am reglat, aștept să se vadă acest lucru și luni seara”, a adăugat ”principalul” utist.

UTA – Academica Clinceni se dispută mâine, 5 octombrie 2020, de la ora 21:00, pe Arena Francisc Neuman. Meciul se vede în direct la Look, Telekom și Digi Sport.

Galerie foto

Ultimele stiri

02:00, 16-05-2021,    Meciul urmator

VS

16-05-2021 14:00

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri