Reacția lui Cristi Păcurar după victoria de azi

/media/stiri/0/4/527/big/56374433_2617882464919818_3034120010638295040_n.jpg

UTA a semnat al doilea succes la rând și poate privi cu mai multă încredere ultima parte a sezonului ligii secunde. Marcatori săptămâna trecută în poarta Snagovului, Cipri Rus și Paul Copaci au înscris și în poarta trupei lui Gică Mihali, iar Bodo Kanda a bifat primul său gol stagional în tricoul UTA-ei.

”Suntem destul de bucuroși după această victorie, speram să avem acest declic după etapa trecută. Am schimbat partitura după jocul cu Snagov, pentru că terenul de la Balotești a fost greoi, dar suntem mulțumiți că tactic am stat bine, la fel și din punct de vedere fizic. Am obținut un rezultat bun pe fondul unui joc bun, sperăm să menținem linia și în meciul din etapa viitoare, cu Pandurii.  Începem să avem posesie și agresivitate pozitivă, dar luăm fiecare joc în parte, încercăm să apelăm și la juniori, pentru a construi ce ne dorim. Ușor-ușor, trebuie să apară o creștere în joc, pe fondul unui moral bun”, a spus Cristi Păcurar.

Confruntarea de la Balotești a venit cu primele minute pentru mijlocașul ofensiv Alex Oroian, care, din această iarnă, a devenit componentul UTA-ei, mai întâi la echipa a doua și la Elite U19. ”L-am remarcat la câteva jocuri ale juniorilor și ale echipei secunde. L-am luat alături de noi pentru a-i da un imbold și am avut și ocazia să-i oferim debutul, cu câteva minute binevenite pentru el. Marchează e tehnic, îi așteptăm și pe alții”, a comentat tehnicianul arădean, care s-a referit și la așteptatul prim gol al lui Kanda: ”Noi, antrenorii, n-am avut niciun semn de întrebare față de el, am știut că are calitate. Pune repede la suflet, dar credem că acum s-a deblocat și poate fi mai relaxat. A făcut ce face de când se știe – a marcat și a creat”.

Utiștii au parte de o ședință de refacere la Snagov, apoi se întorc acasă. Miercuri, de la 17:00, în etapa XXIX, primesc vizita celor de la Pandurii Târgu Jiu.

Galerie foto

Ultimele stiri

02:00, 16-05-2021,    Meciul urmator

VS

16-05-2021 14:00

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri