Reacția lui Ionuț Popa după Aerostar – UTA

/media/stiri/0/4/399/big/IMG_7126.jpg

Echipa noastră a fost învinsă la limită de Aerostar Bacău, în etapa a XVI-a din liga secundă. Trupa moldavă a înscris în minutul 45 dintr-o lovitură liberă contestată de utiști, care au alergat o repriză după golul egalizator, însă adversarii au ținut de rezultat.

Pe lângă lovitura liberă din care UTA a primit golul, antrenorul Ionuț Popa a acuzat și neacordarea a două penalty-uri. ”A fost un joc bun al echipei, dar, din păcate, am ratat mult. Și tot din păcate am primit gol cu ajutorul arbitrului, care ne-a refuzat și două penalty-uri, mai ales la acel henț vizibil din avion. Nu am înțeles maniera de arbitraj, iar când directorul nostru sportiv i-a cerut explicații, a admis că a fost penalty, însă nu a știut să ne spună de ce nu l-a acordat, fapt care ne-a lăsat pe toți mască. Păcat, pentru că am dominat aproape tot jocul, cel puțin 30 de minute din prima parte și a doua în totalitate”, a spus tehnicianul roș-albilor.

Săptămâna viitoare, UTA primește vizita echipei FC Argeș. Meciul se joacă duminică, 18 noiembrie, de la ora 13:00. ”Suntem într-o situație foarte grea, cu Rus, Manea și Benga toți suspendați”, a anticipat Ionuț Popa.

Galerie foto

Ultimele stiri

02:00, 16-05-2021,    Meciul urmator

VS

16-05-2021 14:00

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri