UTA s-a reunit cu un scop clar în minte: ”Poziția din clasament ne obligă să ne ridicăm nivelul”

/media/stiri/0/4/822/big/83247051_809251042911234_544843346258952192_n.jpg

Vacanța fotbalistică roș-albă s-a încheiat astăzi, când, de la ora 14:00, Laszlo Balint a condus primul antrenament din 2020.

”Mă bucur că ne-am revăzut cu toții, a fost o vacanță destul de lungă. Sezonul de primăvară va fi cel puțin la fel de dificil ca și cel de toamnă, dar suntem pregătiți. Vom lua în parte fiecare meci ca pe o provocare, și e foarte important să trecem cu bine această perioadă de pregătire. Vrem să fim sănătoși, în primul rând, să fim eficienți, să muncim bine și să abordăm cu încredere partea a doua a sezonului. I-am simțit pe băieți entuziaști și mă bucură că este o stare de spirit foarte bună încă din prima zi. Mesajul meu către ei a fost scurt și concis: poziția din clasament ne obligă să ne ridicăm nivelul din toate punctele de vedere. Trebuie să muncim cu acest scop în minte, să știm să suferim și să facem sacrificii. Căutăm să punctăm toate aspectele care necesită îmbunătățiri și sunt convins că vom deveni mai puternici”, a mărturisit antrenorul principal al UTA-ei.

Iacob, Bolboaşă, Opric, Tomozei, Ilie, Melinte, Stancu, A. Rus, Paşcu, Ciucur, Hrezdac, Miculescu, Puşcaş, Gavrilă, Jebari, Lorenzi, Bustea, Oroian, Ursu , Isac, Moise, Vulturar Buhăcianu, Ioniță a fost efectivul prezent azi la reunirea echipei.

Cipri Rus s-a îmbolnăvit de varicelă și e în carantină, iar Coulibaly e așteptat să se alăture mâine efectivului arădean. Pușcaș e OK, mai trebuie să parcurgă niște pași din punct de vedere al recuperării fizice. El și Ciucur vor face mâine un control la medicul care i-a operat, sperăm să avem un feedback bun. Din discuțiile cu ei, se simt bine”, a dezvăluit Gyuszi Balint.

”Principalul” utist s-a referit și la mutările care ar putea fi efectuate în această iarnă. Nu facem transferuri doar ca să punctăm la capitolul veniri. Eu am mare încredere în băieții care sunt în vestiar. Este foarte important și ca jucătorii care vin după probleme medicale să-și recapete tonusul cât mai repede și să ne dea siguranța că ne putem baza pe ei în partea a doua. Sperăm să concretizăm cât mai repede discuțiile cu un fundaș central despre care am mai vorbit, să-l avem cât mai repede în curtea noastră, dar lucrurile nu sunt deloc ușoare. Tot ce se întâmplă din punct de vedere al transferurilor se întâmplă ca să căpătăm consistență”, a conchis Balint.

Prima săptămână de pregătire se încheie sâmbătă, când, de la ora 11:00, UTA e față în față cu echipa U19 a clubului, pregătită de Sandu Gaica și Adi Ungur. Meciul este programat pe arena ”Motorul”.

Galerie foto

Ultimele stiri

02:00, 16-05-2021,    Meciul urmator

VS

16-05-2021 14:00

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri