UTA se pregătește pentru deplasarea de la Luceafărul

/media/stiri/0/4/318/big/IMG_5432.jpg

Etapa a șasea a ligii secunde o găsește pe „Bătrâna Doamnă” jucând tot în deplasare. De data aceasta o întâlnește pe Luceafărul Oradea, echipă care vine după o înfrângere, etapa trecută pierzând cu 0-2 meciul de la Universitatea Cluj.

„Vreau să îi anunț pe suporterii arădeni care vor face deplasarea că am fost înștiințați de cei de la Luceafărul de prețul biletelor. Acestea vor costa 25 lei”, a fost mesajul lui Codru Grădinariu în deschiderea conferinței de presă.

Arădenii și-au studiat adeversarul, care s-a întărit în ultima perioadă și se deplasează la Sânmartin cu gândul să facă un meci bun. „Am văzut meciul lor cu Universitatea Cluj, am trimis și noi pe cineva să urmărească un meci de acasă de la ei, am mai adunat date, dar de atunci și până acum au mai apărut patru-cinci jucători noi. În astfel de cazuri, nu mai poți să spui care e situația echipei, datele se schimbă. Important e ca noi să încercăm să ne facem jocul acela pe care îl vreau, despre care am zis că vreau să fie și mai bun pe măsură ce trec etapele”, a declarat Ionuț Popa.

Acesta a discutat și despre problemele de lot. „Astăzi Dan Daniel a ieșit de la antrenamente, o entorsă de gleznă. Am observat că a rămas pe mâna maseurilor și Coulibaly, care cred că a suferit o contractură, lucru care nu prea ne convine. În rest, mai avem și câțiva jucători restanți care nu au făcut în vară pregătirea cu noi și îi simt că nu sunt la capacitate maximă”.

Partida cu Luceafărul Oradea va avea loc sâmbătă, ora 11, la Baza Sportivă Luceafărul din Sânmartin. 

Galerie foto

Ultimele stiri

02:00, 16-05-2021,    Meciul urmator

VS

16-05-2021 14:00

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri