UTA U19 câștigă fără drept de apel la Timișoara

/media/stiri/0/4/312/big/IMG_5512.jpg

Juniorii U19 au avut parte de o deplasare ușoară la ASU Poli, reușind să câștige, fără drept de apel, cu 6-0.

Ca și în meciul tur, UTA și-a turat mai greu motoarele. Ce se poate consemna este o ocazie foarte mare în minutul doi, șut în bara transversală și o ratare din doi metri! Un merit pentru scorul alb din prima repriză îl au și adversarii care s-au închis foarte bine.

După pauză însă a început instrucția. În minutul 51 Onuțan centrează, Obrad preia în careu, șutează cu șpițul, 0-1. A fost momentul când jocul UTA-ei s-a deblocat, urmând un festival de goluri. Al doilea pe lisa marcatorilor a fost Pașcu, în minutul 66, cu un gol din careu. Următoarele goluri ale UTA-ei l-au avut ca protagonist pe Teodorovici, care a marcat de patru ori în plasa timișorenilor.

UTA: Zamfir - Harasemiuc, Pașcu, Onuțan, Frai, Gruiescu, Obrad, Teodorovici, Tudor, Petcuț, Nagy.
Au mai jucat: Stan, Moraru, Covaci, Hațegan, Lazăr.
Rezervă: Debre.
Au marcat: Obrad (51), Pașcu (66), Teodorovici (70,76,83,86).

„Nu cred că s-a pus vreun moment problema învingătorului. Am jucat în terenul advers tot meciul. Am mai făcut un pas spre Elite și sper să ne calificăm. Acolo vom da de greu și acolo ne vom vedea adevărata valoare“, a spus la sfârșitul meciul Costel Bogoșel.

UTA conduce seria a 16-a din cadrul Etapei Preliminare U19, având un avans de două, respectiv trei puncte, față de urmăritoarele CS Hunedoara și LPS Sebeș.

Galerie foto

Ultimele stiri

02:00, 16-05-2021,    Meciul urmator

VS

16-05-2021 14:00

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri